L'eufòria es desferma a Girona amb nou ascens del Celler de Can Roca al número 1 de la cuina mundial. El triomf agafa per sorpresa equip i família que no s'esperaven tornar a ser el millor restaurant del món
Girona (ACN).- Familiars, treballadors i amics del Celler de Can Roca han embogit quan a Londres s'ha pronunciat el nom del restaurant. I és que el Celler de Can Roca ha tornat a aconseguir la gesta de ser el millor restaurant del món, després de fer-ho per primera vegada el 2013. L'eufòria s'ha desfermat sobretot perquè entre ells hi havia escepticisme sobre quina posició aconseguiria l'establiment. Quan s'ha sabut que el Noma -fins ara número 1- baixava fins a la tercera posició, els nervis s'han començat a notar al restaurant dels pares d'en Joan, en Josep i en Jordi, on s'han combregat tots per seguir la gala de la revista 'Restaurant'. El cava s'ha destapat sense miraments i tothom ha acabat ruixat.
La revista 'Restaurant' reconeix Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. Pren relleu a Jordi Roca que va aconseguir el títol en l'edició anterior
Londres (ACN).- La revista 'Restaurant' ha reconegut Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. El germà de Ferran Adrià pren d'aquesta manera el relleu a Jordi Roca, que va aconseguir el títol l'any passat en la primera edició en què s'atorgava. D'aquesta manera Adrià ha estat doblement reconegut aquest dilluns a la nit en la cerimònia que es fa a Londres, ja que el restaurant que gestiona juntament al seu germà i als germans Iglesias, el Tickets, ha entrat per primera vegada a la llista dels 50 millors del món. En concret ha entrat a la posició 42, empatant amb el restaurant xilè Boragó que també hi apareix per primer cop.