Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Celler de Can Roca torna a ser el millor restaurant del món

|

- Publicitat -

L'eufòria es desferma a Girona amb nou ascens del Celler de Can Roca al número 1 de la cuina mundial. El triomf agafa per sorpresa equip i família que no s'esperaven tornar a ser el millor restaurant del món

Girona (ACN).- Familiars, treballadors i amics del Celler de Can Roca han embogit quan a Londres s'ha pronunciat el nom del restaurant. I és que el Celler de Can Roca ha tornat a aconseguir la gesta de ser el millor restaurant del món, després de fer-ho per primera vegada el 2013. L'eufòria s'ha desfermat sobretot perquè entre ells hi havia escepticisme sobre quina posició aconseguiria l'establiment. Quan s'ha sabut que el Noma -fins ara número 1- baixava fins a la tercera posició, els nervis s'han començat a notar al restaurant dels pares d'en Joan, en Josep i en Jordi, on s'han combregat tots per seguir la gala de la revista 'Restaurant'. El cava s'ha destapat sense miraments i tothom ha acabat ruixat.

Publicitat

La revista 'Restaurant' reconeix Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. Pren relleu a Jordi Roca que va aconseguir el títol en l'edició anterior

Londres (ACN).- La revista 'Restaurant' ha reconegut Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. El germà de Ferran Adrià pren d'aquesta manera el relleu a Jordi Roca, que va aconseguir el títol l'any passat en la primera edició en què s'atorgava. D'aquesta manera Adrià ha estat doblement reconegut aquest dilluns a la nit en la cerimònia que es fa a Londres, ja que el restaurant que gestiona juntament al seu germà i als germans Iglesias, el Tickets, ha entrat per primera vegada a la llista dels 50 millors del món. En concret ha entrat a la posició 42, empatant amb el restaurant xilè Boragó que també hi apareix per primer cop.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut