Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El canal 33 reafirma la seva aposta per la cultura en la nova graella

|

- Publicitat -

L’eix principal d’aquesta programació és ‘Ànima’, una finestra oberta a tots els creadors i a totes les creacions culturals i, sobretot, una proposta per a tots els consumidors de cultura. L’espai parlarà des de la passió i la curiositat pel fet cultural. I ho farà amb la mateixa actitud que un consumidor que es mou, amb naturalitat i sense complexos, d’una expressió d’alta cultura a un espectacle popular.

Alguns dels nous programes són ‘Singulars’, un programa que presentarà Jaume Barberá i que oferirà entrevistes dialogades amb personatges sorprenents; ‘Sala 33’, un espai conduït per l’Àlex Gorina, que aposta per la projecció i el suport al món audiovisual català; ‘Col·leccionistes’, que donarà a conèixer al gran públic aspectes curiosos, interessants i divertits del món del col·leccionisme; ‘Un color nou’, que mostra la mirada de cinc grups de nens de països diferents sobre el món de l’art, i ‘Ritmes’, oferirà propostes musicals per a tots els públics, des dels amants de la clàssica, fins a la música tradicional o el pop-rock.

Publicitat

El 33 manté a la seva graella els programes ‘Milenium’, ‘Segle XX’, ‘Àgora’, ‘Cinema 3′, ’60 minuts’, ‘Quèquicom’, ‘El documental’, ‘Thalassa’, ‘Taller.doc’, ‘Valor afegit’, ‘Parlament’ i ‘L’hora del lector’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut