Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El canal 33 reafirma la seva aposta per la cultura en la nova graella

El 33 estrena aquest dilluns una nova graella compromesa ‘amb el coneixement, la creativitat i el talent’. La reformulació del canal correspon al seu objectiu de reflectir ‘el dia a dia de la cultura catalana’ i, alhora, ser ‘una finestra a les expressions culturals d’arreu del món mostrades en clau pròpia’. El 33 manté la seva vocació divulgativa i segueix apostant pels continguts que aporten coneixement. ‘L’hort de Getsemaní’, ‘Ritmes’, ‘Un color nou’, ‘Singulars’, ‘Sala 33’, ‘Col·leccionistes’ i ‘Ànima’ seran els nous espais del 33 a partir d’aquest dilluns.

Redacció
Redacció 10/03/2009

L’eix principal d’aquesta programació és ‘Ànima’, una finestra oberta a tots els creadors i a totes les creacions culturals i, sobretot, una proposta per a tots els consumidors de cultura. L’espai parlarà des de la passió i la curiositat pel fet cultural. I ho farà amb la mateixa actitud que un consumidor que es mou, amb naturalitat i sense complexos, d’una expressió d’alta cultura a un espectacle popular.

Alguns dels nous programes són ‘Singulars’, un programa que presentarà Jaume Barberá i que oferirà entrevistes dialogades amb personatges sorprenents; ‘Sala 33’, un espai conduït per l’Àlex Gorina, que aposta per la projecció i el suport al món audiovisual català; ‘Col·leccionistes’, que donarà a conèixer al gran públic aspectes curiosos, interessants i divertits del món del col·leccionisme; ‘Un color nou’, que mostra la mirada de cinc grups de nens de països diferents sobre el món de l’art, i ‘Ritmes’, oferirà propostes musicals per a tots els públics, des dels amants de la clàssica, fins a la música tradicional o el pop-rock.

El 33 manté a la seva graella els programes ‘Milenium’, ‘Segle XX’, ‘Àgora’, ‘Cinema 3′, ’60 minuts’, ‘Quèquicom’, ‘El documental’, ‘Thalassa’, ‘Taller.doc’, ‘Valor afegit’, ‘Parlament’ i ‘L’hora del lector’.