Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Alcalde de Jun (PSOE): “Ara mateix la Susana no és sant de devoció ni a Andalusia ni a Espanya, s’ha disparat un tret al peu”

Per Joan Solé i Gerard Sesé | José Antonio Rodríguez, alcalde de Jun (Granada), és un dels impulsors més actius en la recollida de firmes que demana la convocatòria d'un Congrés extraordinari. La manca de protagonisme de la militància en aquesta nova etapa anima una recollida de firmes marcada per la possible abstenció per facilitar un govern al Partit Popular. En el moment d'aquesta entrevista comptava amb 64.892 firmes de les 93.720 necessàries (meitat més un de la militància) per forçar un congrés extraordinari del PSOE. És a punt d’aconseguir-ho.

Redacció
Redacció 11/10/2016

 
Aquest diumenge explicaves a Twitter que la campanya de recollida de firmes per convocar un congrès extraordinàri ja comptava amb 64.892 firmes, el que fixa el límit en només 28.828 més. Com ho estan desenvolupant? Pot fer una actualització d’aquestes dades?
 
Tenim 43 punts distribuïts per tota Espanya, d’acord amb el sistema per actualitzar el marcador necessitem primer comprovar i validar les firmes per donar una xifra exacta. Ara mateix no tenim noves dades.
 
D’aquests 43 punts, quan en concentra Catalunya?
 
A Catalunya hi ha 5 punts, i està sent, juntament amb les Balears, la zona on per proporció vots/militants més participació hi ha.
 
Creu que poden arribar a les 93.720 firmes malgrat els bloquejos que apunten alguns mitjans?
 
Sí, perfectament. El problema rau en el fet que no admeten les firmes per correu electrònic, el que suposa que tots aquells militants que s’han pres la molèstia de fer-ho així no ha servit. Aquesta situació és preocupant, però això ens ha motivat a establir punts de recollida per facilitar la participació.
 
Excepte la seva participació activa, destacada perquè ocupa una alcaldia, hi ha algun altre suport destacat?
 
La resta d'entrevista en aquest enllaç

Relacionats