Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Duran premiat després d’anys de ser la màxima autoritat al Congrés en nom d’Espanya

El president de la Comissió d’Exteriors del Congrés rebrà la condecoració aquest dimecres a la residència oficial de l’ambaixador de Colòmbia a Espanya. L’ambaixador lliurarà la distinció de La Gran Creu a Duran en nom del president colombià, Juan Manuel Santos. La distinció, que no és la màxima ja que per davant té el Collar i la Gran Creu amb placa d’Or, té l’objectiu d’honrar a les persones colombianes o estrangeres que s’hagin destacat en benefici del país, en especial en el camp de les relacions internacionals.

Redacció
Redacció 07/07/2015

Un premi que arriba al final d’una carrera de representació exterior d’Espanya

El lliurament de l’Ordre es fa per decret del govern colombià prèvia proposta del Ministeri de Relacions Exteriors del país. Així Duran recull els fruits d’anys al capdavant de la Comissió d’Exteriors al Congrés espanyol, just quan la seva continuïtat a la Comissió la propera legislatura és molt difícil.

En una entrevista a Onda Cero aquest dimarts, Duran ha evitat explicitar si encapçalarà la llista d'UDC a les eleccions espanyoles, argumentant que encara és aviat per obrir aquest debat. Amb tot, ha considerat que la situació política no pot desaprofitar persones amb experiència.

Relacionats