Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Duran desmenteix rotundament que UDC hagi influït en la liquidació d’Infidels

La popular sèrie de TV3 Infidels deixarà d’emetre’s a partir del 15 de març després de tres temporades assolint excel·lents nivells d’audiència. Gravada ja fa dos anys, ha completat el calendari d’emissions previst, però malgrat el seu bon share, no continuarà a la graella. Ja al desembre, directe!cat va apuntar que UDC veia la sèrie amb mals ulls, però avui Josep Antoni Duran i Lleida ho desmenteix rotundament: ‘És fals és que Unió tingui alguna cosa a veure amb això.’

Redacció
Redacció 06/03/2011

Duran explica que alguns amics seus ‘no m’han parlat precisament bé dels valors d’aquesta sèrie’. De fet, directe!cat ja apuntava al desembre que alts dirigents d’UDC comentaven sense embuts que Infidels ‘promou uns contravalors d’exaltació del divorci, l’adulteri i el relativisme moral que no són exemplificants en una societat en plena crisi de valors’. Tot amb tot, Duran reitera un segon cop que ‘Unió no té res a veure amb la seva continuïtat o no’.

Abans d’acabar l’apunt, encara nega el rumor una tercera vegada: ‘Ho sento molt per aquells que volen atribuir-nos responsabilitats en el final de l’emissió de la sèrie Infidels, però nosaltres no hi tenim res a veure. És una llàstima que personalment no l’hagi vist mai per poder dir si és o no una bona notícia, que desaparegui, en el cas que això sigui cert.’

Crítiques a TV3
A banda d’aquest desmentit per triplicat, Duran assegura que ‘ja ens agradaria tenir una mica d’influència sobre TV3’, perquè ‘desgraciadament no és el cas’. Segons el líder democristià, ‘fa molt temps que no he trepitjat els platós de TV3, llevat del de Josep Cuní’, i es lamenta que ‘ens tracta molt millor TVE o Antena 3 que TV3, tot i ser la nostra‘.

El líder d’UDC també carrega obertament contra l’actual directora, Mònica Terribas, que quan dirigia La nit al Dia ‘rarament’ el va entrevistar ‘llevat dels casos que era obligatori per normativa electoral’.