Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Delictes d’odi que l’Estat no persegueix: una nadala catalanofòbica es fa viral a Facebook

Gerard Sesé @gerardsese | Tot i que és políticament incorrecte, és una realitat flagrant afirmar que bona part dels ciutadans espanyols gaudeixen i trempen amb la repressió que viu Catalunya de la mà de l'Estat. I no se n'amaguen, ans el contrari, en fan ostentació. És el cas d'un grup d'espanyols que s'ha gravat durant la nit de Nadal cantant una aberrant i insultant nadala carregada d'odi contra Catalunya i els seus dirigents. 

Redacció
Redacció 27/12/2017
La Policía està perseguint catalans independentistes emparant-se en delictes d'odi. Una flagrant excusa que persegueix idees polítiques. I es demostra quan l'Estat espanyol no és de dret (igualtat jurídica per a tothom) i actua de part i de manera no objectiva.
 
És evident que ningú de la Policía ni de l'Estat investigarà aquesta gent per a un seriós i pervers delicte xenòfob contra Catalunya i la seva gent. Un grup d'espanyols bramant (que no cantant) de manera matussera i desafinada, segurament fruit de l'alcohol que ja feia efecte a les seves capacitats cognitives, una nadala on s'insulta a Puigdemont, Forcadell, Junqueras, Rufian i els Jordis.
 
El vídeo ja ha corregut per diferents canals unionistes que, lluny de criticar-ho, en feien publicitat entre somriures còmplices que ja no amaguen l'odi intrínsec de bona part de la ciutadania espanyola.
 
Aquí la lletra i, en acabat el vídeo.

Puigdemont en Bruselas va a pasar la Navidad
nosotros los espanyoles como en casa no hay ná.

No seas tonto Puigdemont, no sigas por donde vas
o tienes la cama hecha en el Soto del Real.

Esquerra Republciana siempre tiene un subnarmal
este año le ha tocado al payaso de Rufian.

Ojo a los lindos de los Jordis en Soto del Real
ahí tambien (
cosa inintel·ligible) que los quiere emparejar.

En el portal de Belen han entrado los ladrones
Puigdemont y Forcadell i el bizco de los cojones.