Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

De Punt de Mira a Punt de Mira

El diari confidencial e-notícies.cat va estrenar el passat divendres al migdia el seu nou disseny. El canvi, que activa el domini català, és una posada al dia del diari i […]

Redacció
Redacció 02/06/2008

El diari confidencial e-notícies.cat va estrenar el passat divendres al migdia el seu nou disseny. El canvi, que activa el domini català, és una posada al dia del diari i esdevé a més la nova façana del Diario Ibérico, que desapareix per donar pas a l’e-noticies.es, una versió del nou e-noticies.cat, però amb tots els continguts en espanyol. El canvi també afecta a l’altre diari digital del grup, l’InfoEsports, que també desapareix per a convertir-se en la secció d’esports del diari. Tres projectes digitals que donen pas a un nou e-notícies que ha escurçat continguts.

S’ha reduit el nombre de confidencials, s’ha eliminat l’espai on els polítics hi deien la seva i el xat ha desaparegut amb el canvi. Seccions com el semàfor, les frases, el Racó de lectura, Racó de música, les finances i totes les seccions territorials perden protagonisme a la portada, i queden relegades en un segon pla, a les pàgines interiors del web.

Però un dels canvis que més ens ha cridat l’atenció a directe!cat és l’espai dels columnistes, que han seguit el model que fa més d’un any va proposar aquest diari, i ara s’han transformat en blogs d’opinió, adaptant-se d’aquesta manera als nous formats que ofereix la xarxa. El millor de tots, sens dubte, ha estat el blog del propi Xavier Rius, director de l’e-notícies, que ens ha volgut reconéixer la nostra tasca titulant precisament el seu blog ‘Punt de Mira’, com aquesta mateixa secció. Bona tria… i bona picada d’ullet. Gràcies!