Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

David Madí no continuarà com a portaveu de CDC

El dirigent de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) David Madí ha anunciat aquest dimecres que no serà el portaveu del partit després del congrés previst per al mes de juny. Madí creu que, després de la reestructuració que el partit va fer a la tardor, ‘el que tenia sentit en aquell moment és que el portaveu, qui dona la cara pel partit, sigui el número dos’, és a dir, Felip Puig com a secretari general adjunt. Per a Madí, aquest és ‘el criteri normal, lògic i sensat’. De fet, en declaracions a RAC1, ha dit esperar que aquesta situació ‘es regularitzi en el congrés’.

Redacció
Redacció 07/05/2008

‘Crec que el número dos ha de ser el portaveu de Convergència’, ha dit, tot afegit que això no vol dir que ‘altres persones’, entre els quals ells, ‘no estiguin presents en el debat públic’.

Madí ha explicat que ha mantingut converses amb Artur Mas sobre el congrés de CDC i que s’hi presentarà ‘amb tota la il·lusió del món per acompanyar el projecte de la Casa gran del catalanisme’. Madí ha assegurat que no li consta que hi hagi alguns sectors que hagin demanat que no estigui present a la direcció, i ha dit que se sent ‘plenament recolzat pels companys de la direcció i per la militància’.