Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Dante Fachín noqueja Coscubiela per les mentides del nomenclàtor de Sabadell

Joan Coscubiela va creuar ahir una línia vermella fent ús d'una expressió que sobrepassa tota ètica política demostrant com de perversa s'ha tornat la diversa i variada gamma d'improperis contra els que volen votar ('Sí' o 'No') el pròxim 1 d'octubre. Aprofitant la intoxicació de El Mundo sobre un informe per a analitzat el nomenclàtor de Sabadell va titllar els sobiranistes de perpetrar una “neteja ètnica simbòlica”. La resposta de Dante Fachin, no té preu.

Redacció
Redacció 16/08/2017
Tot i ser companys de coalició, la formació Catalunya Sí Que Es Pot està totalment fragmentada en dos: la secció propera a ICV encapçalada per Lluís Franco Rabell i Joan Coscubiela i la de Podemos a Catalunya capitanejada per Albano Dante Fachin.
 
De fet, avui el líder de Podemos a Catalunya ha etzibat un sonor cop de puny a Twitter al seu company de grup parlamentari Joan Coscubiela. Aquest feia dos tuits totalment fora de lloc aprofitant la intoxicació de El Mundo per parlar del nomenclàtor de Sabadell. Basant-se en aquestes informacions, Coscubiela afirmava que es tracta d'un “exemple de neteja ètnica simbòlica”.
 
Avui, Dante Fachin feia un tuit de resposta que, a més, acumula missatges de suport i de gratitud davant la vergonya que senten molts comuns per la deriva de Coscubiela. El dirigent lila li deia: “El llenguatge és matèria primera de la política. Compte amb conceptes com “neteja ètnica”. Mai més. Cap frivolitat amb les paraules.”