Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Cupatges. La revista per revisar l’actualitat dels vins i caves

La revista Cupatges és una revista de periodicitat bimestral publicada per Stilgraphic SL, que té la voluntat de revisar l’actualitat dels vins i caves i aprofundir en diferents aspectes relacionats […]

Redacció
Redacció 23/06/2007

La revista Cupatges és una revista de periodicitat bimestral publicada per Stilgraphic SL, que té la voluntat de revisar l’actualitat dels vins i caves i aprofundir en diferents aspectes relacionats amb la cultura gastronòmica catalana. S’escriu en llengua catalana i té un tiratge de 7.000 exemplars.

Arriba al públic general mitjançant quioscs i cellers (a un preu de 3 euros) i es distribueix gratuïtament a elaboradors, a la restauració més representativa del nostre país, establiments d’alimentació selecta i comerços especialitzats relacionats amb el sector de tota la geografia catalana i balear.

Entre els continguts que tractem destaquen reportatges sobre varietats de raïm, comitès de tast, recomanacions i aparadors de producte, novetats, denominacions d’origen catalanes, restaurants, espais d’oci i enoturisme, fires gastronòmiques, etcètera; tot el que faci referència a aspectes relacionats amb el bon menjar i el bon beure.

En definitiva, Cupatges s’ha consolidat com a publicació catalana sobre el vi, i ofereix de manera divulgativa i amb un disseny molt acurat tots els aspectes relacionats amb aquest sector.

Les seccions de la revista

– Les nostres DO (reportatge a fons sobre alguna denominació d’origen).
– Què beure? (articles sobre varietats o tipus de vins, comitès de tast, seleccions i aparadors de producte, entrevistes amb enòlegs i sommeliers, etc.).
– Què veure? (enoturisme, aspectes del món del vi o la gastronomia relacionats amb la cultura, etc.).
– Gastronomia a la carta (reportatges de restaurants, maridatges, fires gastronòmiques, entrevistes amb professionals del sector de la cuina i restauració…).
– Actualitat.
– Novetats.
– Miscel·lània (secció amb informacions diverses, curiositats, ressenyes bibliogràfiques, glossari de termes del vi, parament de la llar…).

La distribució

La distribució per Catalunya, les Balears i el País Valencià es realitza a través de quioscs (més de 300 punts de venda), botigues especialitzades, elaboradors de vi/cava de Catalunya, restauració més representativa de Catalunya (800 restaurants de nivell mitjà-alt) i també a través de subscripcions (administració, biblioteques de la Diputació i de la Generalitat, empreses privades i particulars) i del supermercat itinerant de revistes en català que organitza l’APPEC (Associació de Premsa Periòdica en Català).

Característiques tècniques
imatge

 Nom  Cupatges
 Periodicitat  bimestral
 Edita  Stilgraphic SL
 Format  DINA4
 Gramatge interior  100 gr/m2
 Gramatge cobertes  200 gr/m2
 Pàgines interiors  70-90
 Tiratge  7.000 exemplars
 Difusió aproximada  5.500 exemplars
 Subscripció anual  17 €
 PVP  3 €

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat