Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Cunillera, la inútil

Les darreres setmanes, la diputada del PSOE per Lleida, Teresa Cunillera, ha estat criticada obertament pels seus companys de partit a Catalunya que van considerar que havia fet un discurs […]

Redacció
Redacció 19/11/2007

Les darreres setmanes, la diputada del PSOE per Lleida, Teresa Cunillera, ha estat criticada obertament pels seus companys de partit a Catalunya que van considerar que havia fet un discurs poc valent i extremadament massa suau durant la sessió extraordinària al Congrés per parlar del caos ferroviari a Catalunya. Però, a més, també ha protagonitzat altres incidents que evidencien les seves formes poc refinades dels que ja vam parlar aquí (1 i 2).

Resulta que la setmana passada, tres diputats del PSOE es van equivocar en la votació dels Pressupostos de l’Estat en el capítol referit a Foment, el Ministeri de Magdalena Álvarez, Maleni per als amics, coneguts i saludats. Com que tots els diputats catalans -a excepció del PSC és clar- hi van votar en contra, els socialistes espanyols van salvar la votació per un únic vot. En veure el resultat, Cunillera va girar-se cap als seus companys de bancada que s’havien equivocat de botó i va començar a cridar-los ‘inútiles, que sois unos inútiles’, unes paraules que van ressonar per tot l’hemicicle.