Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Comencen les rebaixes d’estiu a les Balears amb descomptes de fins el 50%

Les rebaixes d’estiu a les Illes Balears comencen avui dilluns, 9 de juliol, amb descomptes que arriben al 50% en els productes de temporada. La confecció i el calçat són els productes “estrella” del període de rebaixes, els experts consultats han vaticinat que aquests descomptes de fins el 50% “aniran augmentant gradualment fins aconseguir la liquidació de les existències acumulades”.

Redacció 09/07/2007

El secretari general de la patronal del petit i mitjà comerç (Pimeco) de les Balears, Àngel Pujol, ha assenyalat que les expectatives de les rebaixes són “positives”, sobretot, durant la primera setmana de descomptes que tradicionalment és la que concentra el major volum de vendes.

Sobre el comportament dels compradors, ha explicat que, si bé l'”estrebada” dels turistes és important, ho és més encara l'”impacte” que tenen les rebaixes entre els visitants nacionals i residents que són els col·lectius que més diners gasten, ha puntualitzat.

Per la seva banda, el president de la Federació d’empresaris del comerç de Mallorca (Afedeco), Bartomeu Servera, ha coincidit en assenyalar que la temporada està sent “acceptable”, després de sortejar una primavera “fluixa” en vendes de productes de moda.

Servera ha destacat el pes que està adquirint el sector del comerç a Mallorca, cosa que provoca que hi hagi turistes que decideixen venir a l’illa amb el pretext de comprar en època de rebaixes. “Avui Mallorca té un comerç tan digne com el de qualsevol altre país d’Europa”, ha emfatitzat.

Així, des de les patronals del comerç recorden que els articles rebaixats han d’haver estat a la venda en el comerç durant la temporada i queda determinantment prohibida l’oferta de productes deteriorats o en mal estat.