Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Col·lectius antimonàrquics inicien una campanya contra la Fundació Príncep de Girona

|

- Publicitat -

 A l’escrit que es demana enviar a les quatre entitats impulsores es recull textualment que qui s’hi adhereix ‘rebutja les institucions antidemocràtiques i retrògrades com la monarquia espanyola, hereva de la dictadura franquista i símbol de la unitat de l’estat espanyol i la manca de llibertats del poble català’.

També recull el text que amb aquest correu electrònic s’expressa el ‘rebuig explícit’ a cadascuna de les entitats que ha promogut la creació d’aquesta fundació. ‘Des del meu punt de vista, aquesta fundació té com a finalitat principal rentar la imatge de la monarquia espanyola’, recull l’escrit que també demana als promotors que ‘reflexionin’ sobre la necessitat de crear aquest ens ja que ‘no tenen en compte el rebuig que la monarquia genera a Girona on 25 famílies han hagut de passar per un procés polític a l’Audiencia Nacional en el darrer any pel simple fet d’haver expressar el rebuig a la corona espanyola ‘.

Publicitat

A més, s’amenaça a les entitats financeres –’la Caixa’ i Caixa Girona’- que els sotasignats començaran els tràmits per treure els seus estalvis d’aquestes caixes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut