Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

Coca-Cola demostra que les grans multinacionals no tenen por a la independència

Una de les multinacionals més grans del món, l'empresa de refrescos Coca-Cola, convertirà la ciutat de Barcelona, concretament la Rambla Guipúscoa el que va ser una de les principals fàbriques embotelladores del sud d'Europa, en un complex d'habitatges. La promotora encarregada de l'operació és Corp, que ha pagat pel solar uns 50 milions d'euros, segons fonts pròximes a l'operació.

Redacció
Redacció 17/04/2017
El solar de la que va ser la primera gran planta embotelladora de Coca-cola a Espanya, a la Rambla Guipúscoa de Barcelona, acollirà un projecte de més de 500 habitatges, segons han informat Europa Press fonts immobiliàries.
 
A més d'habitatges, construirà uns 10.000 metres quadrats de locals comercials, en un espai que va allotjar la fàbrica de Cobega i que actualment s'utilitza com a aparcament a l'aire lliure.
 
Desacomplexadament sobiranista
 
La presidenta de Coca-Cola European Partners, la catalana Sol Daurella, va fer un pas endavant pel procés català acceptant ser part de l'equip d''ambaixadors' del país que ha confeccionat Diplocat. Aquest fet va provocar un intent de boicot unionista propagat a les xarxes.

Relacionats