Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Ciutadans denuncia Reagrupament per ‘insults i coaccions’

Ciutadans ha presentat aquest dimarts una denúncia davant els Mossos d’Esquadra de l’Eixample contra Reagrupament per ‘insults i coaccions’. El partit d’Albert Rivera acusa al de Joan Carretero de tapar el logo del partit amb una enganxina de Reagrupament. És dóna la casualitat que els dos partits comparteixen finca en el número 55 de Passeig de Gràcia. Rivera acusa també a Reagrupament d’insultar la seva formació i ha declarat que no permetran que ‘trepitgin la democràcia o ens coaccionin’.

Redacció
Redacció 15/07/2010

Les aigües baixen tèrboles a la finca número 55 de Passeig de Gràcia. Aquest edifici no tindria res de peculiar si no fos per les disputes que tenen el veí del setè amb el del novè, que han acabat amb denúncia. Estem parlant de les seus de Ciutadans i Reagrupament, que, curiosament, comparteixen edifici i que s’han enfrontat en més d’una ocasió. La darrera ha estat la col·locació d’una enganxina de Reagrupament al damunt del logo de Ciutadans. Per aquest motiu, i per diferents insults, el partit liderat per Albert Rivera ha denunciat al de Joan Carretero.

Segons informa el diari El Mundo, el president de Ciutadans, Albert Rivera, s’ha pronunciat sobre els fets assegurant que ‘no permetrem que trepitgin la democràcia o ens coaccionin’ i ha criticat que ‘l’independentisme creu que Catalunya és d’ells i els molesta que hi hagi altres partits, com Ciutadans, que denunciïn aquest tipus de coses’.

A la denúncia, Ciutadans parla de ‘tres incidents’ i afirma que ‘en la mateixa planta hi ha una gestoria i una agència que té clar que els insults van cap al seu partit’. De la mateixa manera, el partit de Rivera reconeix que no ‘han pogut observar qui ha realitzat els insults, ja que la porta de la seu es troba normalment tancada i que ‘els treballadors estan atemorits pels fets relatats ja que pensen que aquests poden anar a més’.