Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Catalunya es classifica per disputar els quarts de final de la I Copa del Món de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala ja és a quarts de final de la I Copa del Món que es disputa a Rússia, gràcies al resultat del darrer partit del seu grup que ha enfrontat aquest dijous els combinats espanyol i argentí. La victòria dels sud-americans per 1 gol a 2 ha fet possible que Catalunya segueixi amb opcions a la competició. El pròxim rival del conjunt català serà la selecció de Paraguai, actual campiona mundial.

Redacció 15/06/2007

La selecció catalana, amb una victòria i una derrota, passa com a segona del grup D, de manera que s’haurà d’enfrontar amb el primer classificat del grup A, la selecció del Paraguai que s’ha imposat a Austràlia primer i Angola després.

El grup de Catalunya ha estat el que ha registrat uns resultats més igualats, mentre que els partits dels grups de Paraguai i Rússia, actual campiona europea i que ha passat com a primera del grup C, han acabat amb resultats abultats. Finalment, al grup B s’han classificat Bielorússia i Israel, mentre que el Congo jugarà per quedar entre el novè i el dotzè lloc.

Catalunya viatja demà a ciutat de Mirny, on es disputaran els quarts. En cas de guanyar Paraguai, el conjunt català jugaria una lligueta entre tots els vencedors de la qual sortiran els campions, subcampions i el tercer i quart lloc del torneig. Per contra, si perd jugarà una altra lligueta, aquesta entre els quatre perdedors i que servirà per establir els llocs cinquè, sisè, setè i vuitè.

El seleccionador català, Juan Antonio Fernández, s’ha mostrat satisfet per la classificació, però, a més del prestigi de Paraguai alerta de la ‘molt bona forma’ d’aquest conjunt que ha marcat 31 gols en 2 partits i ‘només n’ha encaixat un’.
La selecció espanyola no ha aconseguit classificar-se: ha quedat tercera de tres.