Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

#CasInnova CiU demana que es convoqui un ple monogràfic

Barcelona (ACN).- CiU ha registrat aquest dimecres a la tarda una petició parlamentària per convocar un ple monogràfic sobre el 'cas Innova', que volen que coincideixi en la mateixa sessió plenària amb el debat sobre Salut que han reclamat el PSC, ICV-EUiA, C's i la CUP. Fonts dels nacionalistes han apuntat que aquest debat podria celebrar-se al juny, un cop la Junta de Portaveus ho hagi acordat. La sol·licitud de CiU s'ha produït després de les picabaralles entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i l'oposició a propòsit de la presumpta trama corrupta d'Innova. “No estem disposats a empassar-nos aquest gripau”, han indicat aquestes mateixes fonts.

Redacció
Redacció 29/04/2015

CiU: “No estem disposats a empassar-nos aquest gripau”

Adduint una quarta part dels membres de la cambra, el grup parlamentari de CiU ha entrat la petició de celebració d'un ple específic sobre Innova al registre del Parlament. La Junta de Portaveus ha de decidir ara la data de celebració d'aquest debat.

CiU repta a ICV-EUiA a convocar un plenari sobre el cas Innova

Durant la sessió de control, el president del grup d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, la celebració d'un ple monogràfic sobre model sanitari, mentre que Mas li ha replicat que tot i que hi estava d'acord, també volia dedicar un apartat específic dins d'aquest ple a abordar el cas Innova, tot assegurant que CiU tenia “moltes ganes” d'aportar informació al respecte.