Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Camacho es treu de la màniga un document antigreuges ridícul

Al PP no li ha agradat gens ni mica l’informe que el govern va presentar a finals de juny que detalla l'estratègia de l'Estat per “ofegar, limitar i laminar l'autogovern de Catalunya”. Per això, la presidenta del PPC, Alicia Sànchez Camacho, ha reaccionat a l’informe de greuges del govern brandant durant la sessió de control al Parlament, un document antigreuges titulat  “Crónica de una verdad ocultada” que segons Camacho vol desmentir “les mentires d'Homs i del Govern de la Generalitat”. 

Redacció
Redacció 08/07/2015

Un document de 10 pàgines que assegura, entre altres,  que el català està protegit i que Catalunya té superhvit en inversions en infraestructures 

Camacho en la seva intervenció a la sessió de control al president Mas, ha acusat el govern de generar odi contra Espanya i inculpar el govern del PP dels seus defectes i ha mostrat un  document anitgreuges elaborat segons ella “amb dades oficials” que demostraria que Catalunya és la comunitat autònoma que rep mes diners de tota Espanya.

El govern del PP dialoga amb ETA i no ho fa amb parlament escollit democràticament

El president de la Generalitat, al seu torn  ha recriminat a la presidenta del PPC que el govern espanyol pugui dialogar amb ETA i en canvi no ho vulgui fer amb l'executiu català. “Un govern espanyol pot dialogar amb un grup terrorista i no amb un govern i un parlament democràticament elegit? Perquè el govern espanyol ha arribat a dialogar amb ETA i, en canvi, perquè el Govern i el Parlament defensen unes determinades posicions polítiques no s'hi dialoga”, s'ha queixat. 

Relacionats