Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Boicot a Jofre Bardagí

L’exlíder de Glaucs, Jofre Bardagí, va viure un important boicot aquesta setmana en el concert del festival de pop català organitzat per ‘Los 40 principales’ a Girona. Enduts per les […]

Redacció
Redacció 02/05/2008

L’exlíder de Glaucs, Jofre Bardagí, va viure un important boicot aquesta setmana en el concert del festival de pop català organitzat per ‘Los 40 principales’ a Girona.

Enduts per les polèmiques declaracions de Bardagí fa uns mesos, quan va assegurar en una entrevista a la Vanguardia que li feia “por, fins i tot fàstic, veure banderes independentistes als meus concerts” -el cantant se’n va disculpar de seguida- centenars de gironins i gironines van anar dimecres al concert de Bardagí amb octavetes incitant al boicot, de manera que el concert, que només havia d’allargar-se quatre cançons, va ser un fracàs, amb la majoria del públic en contra.

De fet les escridassades contra el cantant se sentien més, en alguns moments, que la pròpia música de Bardagí i el cantant va acabar la seva intervenció visiblement abatut.  A continuació us mostrem algunes fotografies del boicot gironí a Bardagí, així com vídeos del polèmic concert.