Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Barcelona, més vigilada que mai durant el congrés de telefonia

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’organització del Mobile World Congress, Fira de Barcelona i Turisme de Barcelona, desplegaran un pla de seguretat especial per prevenir i reduir l’acció dels carteristes i delinqüents i prevenir incidents durant la celebració del congrés. Segons ha informat avui la policia catalana en un comunicat, es doblaran el nombre d’efectius policials respecte a l’any passat, i es reforçarà la vigilància uniformada i de paisà dins i fora del recinte, especialment en els punts d’acreditació i accés al recinte, en zones turístiques, el metro i l’aeroport.

Redacció
Redacció 13/02/2009

Barcelona desplega un dispositiu de seguretat especial per prevenir furts durant el congrés de telefonia

Al centre del recinte firal hi instal·laran una oficina de denúncies i pèrdues i un mòdul d’informació policial a l’entrada. A més, la seguretat privada controlarà l’accés de visitants i vehicles de proveïdors, i els punts d’acreditació.

La seguretat privada vigilarà els pavellons, en concret les zones de restauració, on hi ha més risc de furts. Aquest any, l’organització ha millorat el sistema d’acreditacions, accessos i passis per garantir la seguretat i evitar les llargues cues, a més de reforçar les barreres perquè no hi accedeixin persones no acreditades.

Per la seva banda, Turisme de Barcelona posarà a disposició dels congressistes un equip de sis persones i tres motocicletes en el cas que siguin víctimes d’algun furt o pèrdua.