Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Banyoles vol una prova de la Copa del Món de rem els anys 2009 i 2010

El 3 de setembre es decidirà si la Banyoles podrà acollir, per primera vegada a la seva història, una prova d’aquest campionat. El seu Alcalde, Miquel Noguer confia que sí serà possible i ha manifestat que seria un “èxit” per a la ciutat si s’aconsegueix per a un dels dos anys i suposaria, ha continuat l’alcalde, “un gran salt endavant per potenciar Banyoles com a ciutat dels esports d’aigua i el Pla de l’Estany com a destinació turístic-esportiva”.

Redacció
Redacció 14/08/2007

La ciutat de Banyoles vol acollir una prova de la Copa del Món de rem els anys 2009 i 2010, tal com ho ha explicat l’alcalde de la població, Miquel Noguer, que estava acompanyat per Miquel Rutllant, president de la Federació Catalana de Rem; Fernando Climent, president de la Federació Espanyola de Rem; Joan Anton Abellan, president del Club Natació Banyoles i Jordi Congost, regidor d’Esports. El 3 de setembre es decidirà si la Banyoles podrà acollir, per primera vegada a la seva història, una prova d’aquest campionat.

Noguer ha manifestat que seria un “èxit” per a la ciutat si s’aconsegueix per a un dels dos anys i suposaria, ha continuat l’alcalde, “un gran salt endavant per potenciar Banyoles com a ciutat dels esports d’aigua i el Pla de l’Estany com a destinació turístic-esportiva”.

La competició consta de tres proves, una de les quals se celebra de manera permanent a Lucerna (Suïssa) i les dues restants es disputen a diferents localitats amb els millors camps de regata del planeta.