Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Ballesteros preocupat, veu la seva alcaldia perduda

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), per evitar parlar de la crisi del PSC ens parla que la força del procés sobiranista s'està “diluint” de manera “lògica”. En una entrevista amb l'ACN, Ballesteros atribueix aquest escenari a les divergències partidistes i al desànim de la gent com a conseqüència d'una “certa decepció” i d'una disminució de la “disconformitat social”. El batlle tarragoní retreu a CiU que hagi utilitzat el discurs sobiranista per tapar “una mala o poca acció de govern” i li recorda que el Govern ha de governar “en el dia a dia”. 

Redacció
Redacció 12/04/2015

Ballesteros veu derrotat el projecte socialista, però ho amaga parlant de la debilitat dels altres

Tot i que afirma que no s'atreveix a pronosticar què passarà en les eleccions al Parlament del 27 de setembre, ni si les forces sobiranistes aconseguiran prou suports, l'alcalde de Tarragona reconeix que té la sensació que “l'efervescència” del procés va de baixa i creu que el Govern hauria d'haver anteposat unes altres prioritats.

Ballesteros desbordat pel procés independentista

En aquest sentit, Ballesteros insisteix que, més enllà d'estar d'acord o no amb la independència, Catalunya és un país “que ens estimem tots” i que desitjaria que també es parlés de temes com ara l'ocupació, de les oportunitats per a les persones necessitades, dels grans projectes de país, de la indústria o del futur de la cultura.