Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Badalona reparteix 20.000 bosses reciclables fetes a partir de fècula de patata

|

- Publicitat -

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Ferran Falcó, ha manifestat que ‘aquesta és una iniciativa més de suport al comerç de proximitat, en aquest cas als marxants, per tal que aportin valor afegit als seus serveis’. A més, ha afegit que ‘l’objectiu de l’Ajuntament és que aquestes bosses també es puguin repartir en el futur als mercats municipals i, per què no, als comerços de proximitat de tota Badalona’.

El regidor de Comerç, Jordi Subirana, ha remarcat que la iniciativa té dues vessants molt clares. Per un costat, dotar als Encants Municipals d’un valor afegit de qualitat en el marc de la campanya ‘el comerç mou Badalona’. Per l’altre costat, ser mediambientalment responsables amb unes bosses fetes a partir d’un material biodegradable i reciclable com és la fècula de patata.

Publicitat

Finalment, la regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, ha destacat que ‘introduir criteris de gestió ambiental responsable a les activitats econòmiques és una de les tasques que s’estan impulsant des de la regidoria’. Amb aquesta iniciativa, els comerciants transmeten al seus clients un clar missatge de responsabilitat i compromís ambiental.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut