Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aznar carrega contra els partidaris de la lluita contra el canvi climàtic i assegura que no hauria de ser una preocupació

|

- Publicitat -

Aznar es va sumar a les tesis sobre el canvi climàtic que defensa el president txec, Václav Klaus, en el seu llibre ‘Planeta azul (no verde)’ que la fundació FAES ha presentat avui a Madrid. Klaus creu que la veritable ‘catàstrofe global’ són les multimilionàries mesures adoptades pels governs per lluitar contra un fenomen que no està demostrat científicament.

Aznar no es va quedar aquí i va comparar el canvi climàtic amb una ‘nova religió que condemna a la foguera de la plaça pública tots aquells que tenen la gosadia de posar-ne en dubte les tesis’. Segons l’expresident d’Espanya espanyol, ‘el més petit dubte sobre l’origen antropològic del canvi climàtic és causa automàtica d’excomunicació’ i va criticar els ‘abanderats de l’apocalipsi climàtica’.

Publicitat

José María Aznar va assegurar que no és un negacionista de l’escalfament global i es va arriabar a definir com ‘un ecologista raonable i sensat, si l’ecologisme significa conservar el medi ambient’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut