Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Artistes i periodistes lloen Rubianes als seus funerals

|

- Publicitat -

En declaracions als mitjans de comunicació, un dels components del Tricicle, Carles Sans, ha dit de Rubianes que ‘era una persona molt bona, amiga dels seus amics, i un còmic extraordinari’ que, ha afegit, ‘va ser un exemple professional i personal per a nosaltres’, en al·lusió al Tricicle.

L’actor Llàtzer Escarceller, conegut pel seu paper d’avi al concurs Filiprim que TV3 va emetre durant els anys vuitanta, ha assegurat que Pepe Rubianes ha estat ‘un dels millors actors i còmics d’Espanya’. De la seva banda, l’humorista Andreu Buenafuente ha afirmat que Rubianes era ‘un dels homes més estimats de la història del teatre de Catalunya’ perquè es va convertir, ha afegit, en un ‘còmic del poble’, una qualitat que ‘ni es compra ni es ven’, ha dit.

Publicitat

El periodista Toni Soler també s’ha apropat al tanatori per donar el condol als familiars de Rubianes, de qui ha dit que és un dels artistes més ‘irreemplaçables’ ja que ‘els seus espectacles es basaven molt en ell i en la seva personalitat’; amb la seva desaparició, Soler ha explicat que ‘els seus espectacles moren amb ell’ també.

El periodista i crític musical Jordi Tardà ha assegurat, en clau d’humor, que ‘allà dalt estan tremolant perquè quan arribi el Rubianes els posarà tots a caldo’.

José Rubianes Alegret, més conegut com Pepe Rubianes va néixer a Vilagarcía de Arousa el 2 de setembre del 1947. La seva carrera artística estava especialitzada en mims, monòleg i comèdia i sempre va destacar per la seva ironia, el seu àcid sentit de l’humor i la seva incontenible xerrameca, farcida de moltes paraulotes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut