Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Anna Pruna rep la selecció catalana d’hoquei patins que participarà a la Copa Amèrica

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha rebut en audiència aquest dijous els integrants de la selecció catalana masculina d’hoquei patins que jugaran la Copa Amèrica del 29 d’octubre al 4 de novembre a Recife, al Brasil. A l’acte, que ha tingut lloc al Museu Colet de Barcelona, també han estat presents el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, i el seleccionador català, Jordi Camps. Catalunya participarà per primera vegada en aquesta competició enfrontant-se a rivals com Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Estats Units i Sud-Àfrica.

Redacció
Redacció 26/10/2007

Jordi Camps ha donat les gràcies als clubs que han cedit el seus jugadors per disputar la Copa Amèrica quan les competicions no s’aturen.

D’altra banda, la secretària general de l’Esport també ha rebut els jugadors catalans de Primera Nacional Catalana que han estat entrenant amb els membres de la selecció catalana i que finalment no han estat escollits per viatjar a Brasil, però que poden ser convocats per disputar pròximes competicions amb l’equip de Jordi Camps. Anna Pruna ha agraït l’esforç i dedicació d’aquests esportistes a la selecció.

Els jugadors que disputaran la Copa Amèrica són Octavi Tarrés, Oriol Pons, Ivan Tibau, Miquel Masoliver, Jordi Malet, Marc Navarro, Albert Casanovas, Xavi Lladó, Eloi Mitjans i Jordi Carbó.