Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Amics de la Gent Gran presenta la campanya: “1001 roses contra l’oblit”

Falten pocs dies per Sant Jordi. Aquesta festa és també una cita important per la Fundació Amics de la Gent Gran. És, doncs, en el marc de la diada que la fundació engega la campanya “1.001 roses contra l’oblit” amb la intenció de fer partícips el màxim possible a la gent gran. Degut a les condicions físiques i de salut d’algunes persones, hi ha gent gran que no pot gaudir com voldria del Sant Jordi. Així doncs, la Fundació el que fa és portar-los la festa a casa. Ja fa molts anys que personalitats del món de la política, l’esport, el cinema…, junt amb els voluntaris de la Fundació, els porten a les seves llars la rosa i el llibre.

Redacció
Redacció 20/04/2008

També tornaran a vincular escoles i residències perquè els alumnes portin roses a les persones grans el dia de Sant Jordi. Totes aquestes accions estan adreçades a sensibilitzar a la societat de la situació de soledat que pateixen molts ancians.

Com l’any passat, el punt de trobada de voluntaris i personalitats serà al Gran Teatre del Liceu, Rambla, 51-59 (el dimecres 23 d’abril de 2008, de 9:30h a 18:00h).

I enguany celebren el 20è aniversari de la Fundació Amics de la Gent Gran. Per aquest motiu s’han reservat una gran novetat!: l’acció habitual tindrà el suport d’una campanya per Internet per intentar estendre més que mai el seu missatge. Hi haurà la possibilitat, des d’aquest web, que les persones que ho desitgin s’inscriguin per portar la rosa a la persona gran que ells vulguin. Només hi ha una condició: s’han de fer una foto del moment de l’entrega. Un cop recollides totes les imatges es farà un gran mosaic amb totes les fotos.