Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Amb Rajoy és possible

Mariano Rajoy està fent tot el possible de cara a postular-se com un bon candidat a les properes eleccions espanyoles, i part d’aquesta monumental campanya de màrqueting consisteix a rentar […]

Redacció
Redacció 03/12/2007

Mariano Rajoy està fent tot el possible de cara a postular-se com un bon candidat a les properes eleccions espanyoles, i part d’aquesta monumental campanya de màrqueting consisteix a rentar la cara al candidat popular i fer que sembli una persona moderada, dialogant i propera al ciutadà.

Per aconseguir aquesta missió impossible, el PP ha copiat un eslògan anterior d’IU i està omplint l’Estat de pancartes amb la campanya “Con Rajoy es posible”.  Així, les pancartes menteixen: “Bajar los impuestos: con Rajoy es posible”, “Llegar a fin de mes: con Rajoy es posible” i d’altres barbaritats semblants.

Per fer més visible la campanya, els estrategues del PP han penjat fotografies del candidat i les tanques publicitàries a una adreça de Flickr creada per l’ocasió, sota l’usuari Mariano Rajoy. El graciós del tema és que uns bromistes han registrat Mariano Rajoi, amb i llatina, i s’han encarregat de fer muntatges amb el mateix lema que el dels populars “con Rajoy es posible” però regant-ho amb humor a costa del PP.

A continuació us adjuntem algun del centenar de dissenys de pancartes de campanya que han creat per si Rajoy i companyia els volen utilitzar:

imatge

imatge

imatge

imatge

imatge

imatge

imatge

Podeu veure’n molts més al Flickr de Mariano Rajoi.