Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Alfred Bosch presenta la llista “millor per guanyar i governar”

Barcelona (ACN).- El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha presentat aquest dissabte al matí la llista amb què els republicans concorreran a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Moviment d'Esquerres- Bcn Ciutat Oberta, Avancem i Catalunya Sí. “És una llista de talent, creació i justícia”, ha destacat al mateix temps que subratllava que es tracta de la “millor llista per guanyar i governar la Barcelona del Sí”. Dins de la candidatura hi ha noms tant reconeguts com el del jutge Santi Vidal, Ernest Maragall, Santiago Lapeira, Maria Buhigas, Gemma Sendra o Jordi Castellana, entre d'altres.

Redacció
Redacció 18/04/2015

Segons Bosch es tracta d'una llista del “Sí” que representa la Barcelona “experta, pencaire i creativa”. Acompanyat per tots els integrants de la seva candidatura, Bosch s'ha mostrat convençut que es tracta de la “millor llista per guanyar i governar” la capital catalana. “Representem la Barcelona optimista, lliure, amb talent, neta i sobretot justa, socialment justa”, ha explicat l'alcaldable.
 
En aquest sentit, Bosch ha comentat que considera “un privilegi enorme” encapçalar un projecte que compta amb persones tant reconegudes com el jutge Santiago Vidal. “Ell representa la ciutat justa”, ha explicat. Un per un, Bosch ha anat destacant les qualitats de tots els integrants de la seva llista. “Ernest Maragall, la Barcelona que té projecte, Santiago Lapeira, la creativitat; Maria Buhigas, l'urbanisme social; Jordi Castellana, el jovent; Gemma Sendra, la bona gestió i l'experiència de tres consellers de districte com Montse Benedí, Trini Capdevila i Jordi Coronas”, ha anat desgranant. Finalment, Bosch ha assegurat que Juanjo Puigcorbé és “una persona pencaire de l'àmbit de la cultura”. “Avui presentem la llista guanyadora, una llista de talent, creació i justícia”, ha conclòs.