Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Afins a Nebrera impugnen el congrés de Noves Generacions del PP de Barcelona

El sector de Noves Generacions del PP de Barcelona pròxim a la diputada Montserrat Nebrera ha impugnat el congrés que va celebrar l’organització a començament de mes. Si el PP català desestima la impugnació, interposarà un procediment judicial, ha assegurat l’aspirant a candidat a la presidència afí a Nebrera, David Mejía.

En un comunicat, Mejía ha declarat que va impugnar l’esdeveniment ‘per manipulació en el procés de recollida i recompte d’avals’ al congrés que l’organització juvenil va celebrar el 8 de novembre.

Redacció
Redacció 20/11/2008

Mejía ha considerat que el secretari general del PP català, Jordi Cornet, va exercir ‘coaccions, amenaces i intimidacions sobre molts compromissaris’ perquè avalessin la candidatura oficialista liderada per José Antonio Soto. A més, va assegurar que té compromissaris disposats a prestar testimoni sobre la pressió que van patir per part de la direcció del partit.

Mejía va recordar que va presentar 65 avals al congrés, dels quals només se’n van validar 25 perquè estaven presumptament doblats, i no va obtenir els 55 necessaris per presentar-se com a candidatura alternativa davant de l’oficial de José Antonio Coto.

‘No és la primera vegada que l’actual direcció de Noves Generacions de Catalunya, ha signat avals falsos o a encarregat fer-ho als altres, usurpant la identitat dels compromissaris, amb la finalitat de duplicar-los, i així fer valer el que estableixen els estatuts sobre aquesta qüestió: la nul•litat de tots els avals doblats’, ha assegurat.