Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Adéu a l’Eivissa Confidencial

Plega Eivissa Confidencial, el bloc encarregat de denunciar les irregularitats urbanístiques i polítiques que perpetraven els populars a les Illes Balears, i que amb 3 anys de vida havia esdevingut un punt de referència a l’Internet balear. Amb l’arribada del nou Govern d’esquerres a les Illes i la justícia actuant contra les irregularitats, els responsables conclouen que “la nostra etapa ha passat”.

Redacció 12/07/2007

Durant aquests tres anys de lluita constant denunciant les irregularitats a les Illes l’Eivissa Confidencial els autors van veure’s embolicats en algunes polèmiques importants, com la denúncia d’Abel Matutes contra la seva publicació després que el Confidencial denunciés que Matutes i d’altres empresaris s’estaven enriquint a costa de l’autopista que el Govern de Matas construïa a l’illa.

Segons els responsables del blog, a l’haver acomplert els seus objectius “un dels quals era la denúncia de la corrupció i l’urbanisme salvatge que destrueix Eivissa”. “Quan jutges i fiscals agafen la paraula, poca cosa més podem dir”, han afegit. S’acomiaden, doncs, amb la “sensació de missió acomplida”.

Des del directe!cat els felicitem per la feina feta i els encoratgem a mantenir-se alerta en cas que les agressions al territori es repetissin.