Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Absolt un home no volia pagar els més de 50 serveis sexuals en dos dies

La Secció Segona de l’Audiència de Barcelona ha absol Eduardo L.M., de 66 anys i veí de Sabadell, del delicte d’estafa pel que va ser jutjat. En el judici, la Fiscalia va retirar els càrrecs tot i que l’acusació particular encara mantenia la petició de dos anys de presó per aquest delicte. La sentència indica que el processat no va cometre estafa quan va cancel·lar el seu compte corrent per evitar que li cobressin dos xecs que va entregar com a pagament de diversos serveis en una sauna de Barcelona, ja que no estava d’acord amb la factura. En aquest document hi constava que el processat havia estat amb cinc dones en dos dies rebent més de 50 serveis, de sauna, massatge i sexuals.

Redacció
Redacció 18/01/2008

El tribunal considera provat que entre els dies 8 i 9 de novembre del 2003, el processat va rebre diversos serveis a un local anomenat Marfil de Barcelona, on es fan massatges, treballs de sauna i activitat sexual. Per aquests serveis el processat va pagar amb la seva targeta de crèdit 3.385 euros, tot i que va entregar a la propietària dos xecs per valor de 4.650 euros tots dos per fer el pagament de la factura.

Quan el processat va constatar els serveis que apareixien en la factura no hi va estar d’acord, i va anar a cancel·lar el compte corrent d’on s’havien de cobrar els xecs, per obrir-ne un altre de nou en la mateixa sucursal. El processat va reconèixer que va cancel·lar el compte ja que ‘volia protegir el seu patrimoni’ perquè no estava d’acord amb la factura.

En aquesta consta que en dos dies va estar amb cinc dones al local, coincidint en diverses hores amb algunes d’elles i rebent més de 50 serveis ja siguin de sauna, massatge o sexuals. El tribunal considera que no existeix cap responsabilitat penal i obre la porta per la reclamació per via civil de la propietària de la sauna.