Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

350.000 euros per la primera fase del procés participatiu de la Diagonal

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha explicat que la primera fase del procés participatiu de la Diagonal costarà 350.000 euros. Durant aquesta fase es faran set sessions informatives a entitats, ciutadans, comerciants i personal docent; s’elaborarà la pàgina web que es presentarà el 16 de març i s’utilitzarà durant tot el procés; i es farà una campanya de comunicació. També ha presentat la imatge i l’eslògan del procés, que serà ‘Fem Barcelona’. Amb els colors blau, vermell i verd i les lletres ‘i.de.a.Diagonal’ es vol demanar als ciutadans que imagini la nova Diagonal.

Redacció
Redacció 27/02/2009

La fase d’informació i comunicació ja ha començat i durarà fins l’abril del 009. Del mes de maig al juliol d’aquest any els ciutadans podran fer les seves aportacions. Posteriorment, del setembre al desembre, hi haurà la fase de devolució, en què els ciutadans rebran una resposta de l’Ajuntament explicant per què han afegit la seva proposta al projecte o per quins motius l’han rebutjat. El debat de les alternatives serà del gener al març del 2010, i la consulta ciutadana es farà durant una setmana que Hereu no ha volgut concretar del mes d’abril del 2010.

El portaveu del grup del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz ha recordat que l’ajuntament ja gasta ‘més de 20 milions d’euros en publicitat’ i ha acusat l’alcalde de voler convertir el procés de participació ciutadana en un ‘circ mediàtic’.