Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

#21D L’enquesta del @directe : Els independentistes tenen a tocar el 50% dels vots

El primer que hauria de fer el proper govern independentista es crear una sindicatura electoral per no haver de patir mai més la santa inquisició de la junta electoral espanyola. […]

Redacció
Redacció 17/12/2017

El primer que hauria de fer el proper govern independentista es crear una sindicatura electoral per no haver de patir mai més la santa inquisició de la junta electoral espanyola. Malgrat tot, el proper dijous els partidaris del 155 tindran un disgust, tindran una mala nit, la cara dels dirigents espanyols, dels Carol, Hernández i altres, serà l’alegria de la nit dels independentistes que els estem patint aquest dies.

Sobretot, cal no creure’s les enquestes d’aquests dies, són encarregades i pagades per grans grups mediàtics que veuen en elles una manera d’influir en el resultat electoral, un motiu més que suficient per aconseguir el que no preveu cap enquesta: un resultat independentista històric, aconseguir la majoria absoluta en vots, això seria un cop de gràcia definitiu a les intransigències dels dirigents polítics espanyols.

No podem perdre cap vot, cap independentista té excusa per a no anar a votar, tenim tres llistes excepcionals, ERC amb Junqueras, Junts per Catalunya amb Puigdemont i la sempre combativa llista de la CUP, us imagineu la cara de tots aquells que aquests dies diuen que els independentistes perdran la majoria absoluta en escons?

Si a més, els independentistes aconsegueixen el 50% dels vots, el procés es revitalitzarà, podrem pressionar Europa, haurem guanyat en camp contrari unes eleccions un cop més i el procés independentista s’instal·larà a la política europea i mundial. Ara no podem defallir, cal recuperar l’autogovern, obligar a tancar els processos judicials i impedir la causa general contra els independentistes en que somien els polítics unionistes.

El 21-D guanyem la veritable enquesta, rebentem les urnes de vots independentistes i aconseguim el millor resultat independentista possible.