Dijous, 27 de Febrer de 2020 - Edició 581
La República

El PP català preveu una altra “primavera catalana”

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha fet una crida a “parar Waterloo”, en al·lusió al president Puigemont atès que, segons ha pronosticat, pot produir-se “un altre intent de […]

Avatar
Agències 18/02/2019
Alejandro Fernández, president del PP català / ACN

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha fet una crida a “parar Waterloo”, en al·lusió al president Puigemont atès que, segons ha pronosticat, pot produir-se “un altre intent de primavera catalana llençant a les masses a les institucions”. És per això que ha insistit en què el “moviment nacional populista s’ha de desarticular perquè les seves conseqüències poden ser terribles”.

Fernández ha subratllat en un esmorzar informatiu que algunes conseqüències “les estem veient avui amb la paralització de la política catalana” però també ha criticat que “l’epicentre de la política espanyola” sigui Catalunya, sent Pablo Casado qui arremet constantment cap al procés.

És per això que es reafirma en “para Waterloo” perquè, ha dit, que si Puigdemont és qui dirigeix “la festa” ho tornarà a intenar, referint-se a les mobilitzacions constants i contundents de l’any passat.

Relacionats