Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PP català preveu una altra “primavera catalana”

Fernández lamenta que l'"epicentre" de la política espanyola sigui Catalunya quan és el seu partit que arremet contra el procés

|

- Publicitat -

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha fet una crida a “parar Waterloo”, en al·lusió al president Puigemont atès que, segons ha pronosticat, pot produir-se “un altre intent de primavera catalana llençant a les masses a les institucions”. És per això que ha insistit en què el “moviment nacional populista s’ha de desarticular perquè les seves conseqüències poden ser terribles”.

Fernández ha subratllat en un esmorzar informatiu que algunes conseqüències “les estem veient avui amb la paralització de la política catalana” però també ha criticat que “l’epicentre de la política espanyola” sigui Catalunya, sent Pablo Casado qui arremet constantment cap al procés.

Publicitat

És per això que es reafirma en “para Waterloo” perquè, ha dit, que si Puigdemont és qui dirigeix “la festa” ho tornarà a intenar, referint-se a les mobilitzacions constants i contundents de l’any passat.

Et pot interessar  Fernández vol mantenir a tot preu la Guàrdia Civil i la policia espanyola a Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut