Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Torrent aposta per “sumar forces” amb el País Valencià després d’anys de “distanciament”

El president del Parlament defensa que els valencians sempre trobaran a Catalunya "una porta oberta al diàleg, a la cooperació i a la defensa de les llibertats i valors democràtics"

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- El president del Parlament, Roger Torrent, ha apostat per “sumar forces” amb el País Valencià després d’anys de “distanciament” amb Catalunya. Així s’ha expressat Torrent aquest diumenge al migdia durant la clausura del congrés internacional sobre els 600 anys de la Generalitat Valenciana. El president del Parlament ha defensat que els catalans sempre trobaran en Catalunya “una porta oberta al diàleg, a la cooperació i a la defensa irrenunciable de les llibertats i els valors democràtics”. “Ens uneix una mateixa llengua, tradicions culturals, reivindicacions compartides, i una tradició política de rebuig de les imposicions, de defensa dels valors democràtics, darrerament amenaçats”, ha afegit Torrent.
Torrent ha finalitzat així el seu viatge al País Valencià. Ahir va assistir a la recepció a les Corts Valencianes i va intervenir a l’acte de lliurament dels 47ns Premis Octubre, on va reivindicar la figura de l’expresidenta Carme Forcadell, i va destacar la “imatge fantàstica” de les conselleres de cultura del País Valencià, les Illes Balears i Catalunya, “tres països amb un passat comú, i estic convençut que un futur conjunt”.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut