Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

L’ulsterització de Ciudadanos: els 36 diputats es reuniran dissabte al poble de Puigdemont

Caldrà fer un #Tortosa a Amer

|

- Publicitat -

Ho va dir Jordi Cañas amb el seu to característic: “os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar”. Aquest dissabte viurem un nou episodi de la crispació i provocació que busca Ciudadanos a Catalunya i que, per més que s’hi entestin, no han acabat d’aconseguir.

Segons explica el Punt Avui, tot el grup parlamentari del partit ultranacionalista, és a dir, els 36 diputats, han programat per dissabte una visita a Amer, el poble on va néixer el president Carles Puigdemont. És més, a través de les xarxes han animat a la seva parròquia a desplaçar-se fins a la població per a defensar que “Girona és de tots”. El partit ha avançat que la portaveu del partit al Parlament, Inés Arrimadas, hi serà i que tant ella com els companys de partit: “Defensaran la nostra província i denunciaran la situació que vivim.”

Publicitat

Els habitants d’Amer i dels voltants hauran de fer un #Tortosa, una expressió que serveix per a parlar del que li va passar a Arrimadas quan va visitar la capital Baix Ebre: ningú no li va fer gens de cas.

En la línia de buscar la provocació, Ciudadanos ha explicat que tot i no ser “benvinguts” a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), hi van anar. El partit es refereix a l’acte del 26 de gener a Torroella de Montgrí, la vila de la consellera Dolors Bassa, empresonada i jutjada ara al Tribunal Suprem on sí que hi va haver protestes veïnals contra la presència del partit d’ultradreta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut