Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

CCOO i UGT demanen la llibertat dels presos polítics i exigeixen una solució política

Pacheco i Ros han demanat "unitat d'acció" després de reunir-se amb Cuixart a la presó de Lledoners

|

- Publicitat -

Els secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT, Javier Pachecho i Camil Ros, s’han reunit aquest dilluns a la tarda durant dues hores amb el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, al centre penitenciari de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada). A la sortida, els líders sindicals han reclamat la llibertat dels presos i han exigit trobar una “solució política a un problema polític”.

El líder de la UGT, Ros, ha dit que “hem de trobar punts en comú per sumar i superar la dinàmica de blocs i donar nous consensos a la societat catalana”. Ha afegit “entre la unilateralitat i el 155 hi ha un camp de diàleg per fer moltes coses”. De la seva banda, Pacheco ha insistit en què és una “injustícia total” la situació de presó preventiva que viuen els presos i ha assegurat que un dels reptes que tenen és “eixamplar espais que tinguin com a objectiu trobar una solució política a un problema polític”.

Et pot interessar  Ubasart assegura que les juntes estan avaluant tots els treballadors del CIRE amb destinacions amb material perillós
Publicitat

Opinió

Minut a Minut