Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La consellera Vilallonga sobre la sèrie ‘Drama’: “L’ús social de la llengua catalana ha de començar per la televisió pública “

|

- Publicitat -

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, considera que l’ús social de la llengua catalana “ha de començar per la televisió pública de Catalunya” i creu que necessita “tota l’atenció, tota”. Vilallonga s’ha referit així a la polèmica posterior a l’emissió aquest dilluns al vespre per TV3 de la sèrie ‘Drama’, que combina el castellà i el català. Produïda per RTVE en col·laboració amb El Terrat, la sèrie té sis capítols i està protagonitzada per Elisabet Casanovas, Artur Busquets i Júlia Bonjoch, amb un enfocament per a ‘millennials’ i joves de la generació Z.

La sèrie està creada per Dani Amor, amb guió de Dani Amor, Charlie Pee i Oriol Pérez, i dirigida per Ginesta Guindal. Busca oferir una mirada femenina que “fuig d’estereotips” i mostrar la realitat d’avui dia “amb un to entre la comèdia i el drama” a través de la història de l’Àfrica, una postadolescent que es queda embarassada i no sap qui és el pare.

Publicitat

A través d’un humor irreverent, la sèrie descobreix què va passar i com l’Africa ha de començar a prendre decisions per solucionar el drama que li cau a sobre.

A més del trio protagonista, el repartiment de la sèrie compta amb la participació de l’humorista canari Ignatius Farray, Àlex Maruny, Carla Linares, Iñaki Mur, Paula Jornet, Aimar Vega, Eduard Buch o Laura Weissmahr. La música original de la sèrie ha estat composada per Paula Jornet (Pavvla), David Solans i Pau Calero.

‘Drama’ es podrà veure a TV3 amb una doble entrega setmanal després d’estrenar-se al canal Playz el passat febrer.

Et pot interessar  'Alhora' presenta el seu pla de xoc pel català amb sis mesures per fomentar la llengua
Publicitat

Opinió

Minut a Minut