Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern augmenta potencialment el pressupost pel doblatge i la subtitulació en català

|

- Publicitat -

Bones notícies per la producció audiovisual catalana. El Govern de la Generalitat ha augmentat en 2 milions el pressupost dedicat al doblatge en català i subtitulació per a plataformes i suports físics. La decisió, molt celebrada pel sector i definida com una “ampliació sense precedents” pel compte de Doblatge en Català, també ha rebut diversos missatges que fan una crida a la calma, ja que això només és un primer pas.

Diversos professionals, actors, directors o simplement aficionats al doblatge en llengua catalana, han advertit de l’ús que s’ha de fer amb aquest pressupost, i això inclou la preservació de les pel·lícules o sèries que es doblin, una millora de les condicions de treball dels professionals del sector, o directament la creació, per part de la CCMA, d’una plataforma de continguts com Filmin o Netflix, però que agrupi tota la producció en català, incloent-hi totes les pel·lícules que s’han doblat o subtitulat en la nostra llengua.

Publicitat

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut