Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas, al Govern: “Aquí son muy gallitos, pero delante del juez se vienen abajo”

El president Torra assegura que trobaran a faltar "els somriures i els cartellets" de la líder de l'oposició

|

- Publicitat -

“Vostè pensa que pot fer el que vulgui”. Així començava la intervenció de la líder de l’oposició al Parlament en la sessió del Ple d’aquest dimecres. En el torn de paraula del grup de Ciudadanos, com era d’esperar, s’ha apel·lat a l‘informe de la Junta Electoral on insta el Govern a retirar els llaços grocs de les institucions però que Torra ha desestimat, i Arrimadas ha aprofitat per arremetre contra els presos polític acusats al Tribunal Suprem mentre ha etzibat: “Aquí son muy gallitos, pero delante del juez se vienen abajo”.

Publicitat

La cap de l’oposició ha fet una dura crítica a la “simbologia partidista” de les conselleris i edificis públics i també ha acusat Torra de “amagar-se rere les conselleries”. “Prou ja de simbologia”, ha cridat finalitzant la intervenció.

Al seu torn, el president Torra, ha contestat la líder de l’oposició i li ha dit que trobaran a faltar “el seu somriure i els seus cartellets”. El president ha assegurat que ja “no tindrem l’oportunitat de gaudir d’aquest espectacles” però ha afegit que “si consideren que són simbologia és que accepten que tenim presos polític”. A més, Torra ha avançat que “no prohibiré mai res perquè estic a favor de més llibertat d’expressió i democràcia.”

Un cop acabada les intervencions, la diputada de la CUP, Maria Sirvent, ha demanat la paraula per demanar a la mesa del Parlament que amonesti l’expressió de la líder de l’oposició mentre que el president del Parlament, Roger Torrent, ha subratllat que ho estudiaran.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut