Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albiach s’atreveix a dir a Junts què ha de fer: “Cal que una part del Govern no boicotegi el diàleg”

|

- Publicitat -

Jèssica Albiach, líder dels comuns al Parlament, ha intentat alliçonar JxCat per no voler formar part de les negociacions amb el Gobierno. “Es necessita que una part del Govern no boicotegi el diàleg”, ha afirmat.

També ha remarcat que cal “diferenciar” els temes què es parlen a la taula de diàleg amb els temes de la comissió bilateral. A l’entrevista a SER Catalunya d’aquest matí ha aprofitat per dir que aquest 2022 “és l’any de començar a veure els fruits” de la taula: “Hi ha voluntat per les dues parts”. Així mateix, ha criticat que Catalunya sigui “l’únic territori” que no tingui cap model de finançament, a diferència d’altres comunitats.

Publicitat

Per altra banda, Albiach ha aplaudit la trobada entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la vicepresidenta i ministra de Treball, Yolanda Díaz posterior a la conferència del president al Club Siglo XXI. “Necessitem entendre’ns entre diferents”, ha assegurat, tot assenyalant la necessitat de “normalitzar” aquestes trobades. Així, Albiach creu que l’acord de la reforma s’ha “d’estendre” a tots els socis d’investidura al Congreso.

Et pot interessar  Aragonès retreu a Puigdemont que "més enllà de tornar" no ha dit què faria els pròxims quatre anys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut