Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

En Comú Podem ataca a Puigneró per la Paella de Rahola i li demana que comparegui

El partit lila vol que el vicepresident es pronunciï davant la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament, ja que li han demanat que valori les restriccions COVID-19 i més específicament la dels àpats limitats a màxim 10 persones

Agències 28/07/2021
Imatge de la Paella de la Pilar Rahola

En Comú Podem ha demanat aquest dimecres la compareixença al Parlament del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, per “valorar” les restriccions fixades per l’executiu, com “les trobades i àpats limitats a màxim 10 persones de diferents bombolles de convivència”.

La petició dels comuns, que l’ha registrat el seu portaveu a la cambra, David Cid, a la mesa de la Comissió d’Afers Institucionals, ha arribat després que hagi transcendit una imatge de Puigneró a la Catalunya del Nord acompanyat dels polítics exiliats Puigdemont, Toni Comín i Lluís Puig entre altres. A la fotografia s’observa que els assistents a la trobada no porten mascareta ni mantenen la distància de seguretat. En Comú Podem ha aprofitat aquesta fotografia per criticar el Govern i, més concretament, atacar contra Puigneró.