Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Aragonès al Gobierno: “Necessitem gent valenta”

El vicepresident Pere Aragonès, a les portes del Tribunal Suprem, ha reivindicat que el Govern “no s’ha aixecat mai” de la taula de diàleg amb el Gobierno de Pedro Sánchez. […]

Redacció
Redacció 12/02/2019
Pla obert del vicepresident del govern, Pere Aragonès i de la portaveu i diputada d'ERC al Parlament, Marta Vilalta, en l'acte d’inici de la campanya 'Ciutats republicanes, ciutats de progrés' a Tarragona. Imatge del 21 d'octubre del 2018 (Horitzontal).

El vicepresident Pere Aragonès, a les portes del Tribunal Suprem, ha reivindicat que el Govern “no s’ha aixecat mai” de la taula de diàleg amb el Gobierno de Pedro Sánchez. En aquest sentit, Aragonès ha afirmat a TV3 que abans del trencament de les converses amb l’executiu espanyol “estàvem en condicions d’arribar a un punt d’entesa”.

Sobre un avançament electoral a Espanya pel 14 d’abril, el vicepresident afirma com la política “no funciona amb tweets i filtracions interessades”. La solució per Catalunya requereix “gent valenta”, en referència a la figura de Sánchez.

Relacionats