Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Vilagrà defensa l’Acord de Claredat per “arrossegar els que encara no s’han implicat” en el procés independentista

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reivindicat l’Acord de Claredat per “arrossegar els que encara no s’han implicat” en el procés independentista. “Els del sí i els del no”, ha replicat a la portaveu del grup parlamentari de Junts, Mònica Sales, que en el ple d’aquest dimecres ha qüestionat que el comitè d’experts per a l’Acord de Claredat estigui format per alguns membres contraris a la independència de Catalunya. Vilagrà ha recriminat a Junts que només parli “als convençuts” i no tingui “un projecte independentista”: “Així no es guanya un país, ni es construeix la independència, ni es guanyen complicitats internacionals”.

Al seu torn, Sales ha acusat el president Pere Aragonès de tirar endavant la proposta de l’Acord de Claredat sense el suport de la cambra i ha exigit a ERC que “respecti les majories”. Junts considera que amb aquesta proposta els republicans busquen una “excusa” per tenir “més oxigen” al capdavant del govern.

Publicitat

Davant d’aquestes crítiques, VIlagrà ha afirmat que els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí van subscriure un document on es demanava que des de la Unió Europea s’impulsés un acord de claredat per Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió