Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Verge i Montero es reuneixen a la Generalitat per compartir les principals polítiques feministes dels seus departaments

ACN Barcelona.-La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, s’ha reunit aquest divendres al matí amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero, en una reunió que té com a objectiu compartir les […]

Agències 14/01/2022

ACN Barcelona.-La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, s’ha reunit aquest divendres al matí amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero, en una reunió que té com a objectiu compartir les polítiques feministes que estan duent a terme els dos departaments. Algunes de les temàtiques que abordaran són les eines i programes per a l’erradicació de les violències masclistes, les polítiques que garanteixen els drets de les persones LGBTI+, com la futura llei trans catalana, i les mesures que garanteixen el dret a la cura i afavoreixen la conciliació i la corresponsabilitat.

Prèviament, Montero ha mantingut una trobada breu amb el president del Govern, Pere Aragonès. Ho ha explicat a Twitter, on li ha agraït aquesta acollida. “Hi ha reptes compartits, avenços feministes, de justícia social i de reconeixement de la plurinacionalitat en els que el treball conjunt és l’única manera d’avançar”, ha assenyalat.