Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Valls allarga la gratuïtat de terrasses i bars restaurants a tot l’any 2021

ACN Valls.-Els bars i restaurants de Valls que tinguin terrassa no hauran de pagar la taxa d’ocupació de via pública durant tot l’any 2021, com a mesura de suport municipal […]

Avatar
Agències 20/10/2020

ACN Valls.-Els bars i restaurants de Valls que tinguin terrassa no hauran de pagar la taxa d’ocupació de via pública durant tot l’any 2021, com a mesura de suport municipal pel tancament de les activitats de restauració aquest mes d’octubre per fer front a la covid-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament allarga a tot l’any vinent la gratuïtat que ja s’està aplicant aquest 2020. Davant l’entrada en vigor de la restricció, l’alcaldessa Dolors Farré i el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, es van reunir aquest dilluns amb el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, per estudiar quines mesures es podrien aplicar des del consistori, complementàries a les línies d’ajuts econòmics que es puguin articular des d’altres administracions.

Amb la mesura acordada durant la reunió, els establiments d’hostaleria i restauració amb terrasses a la via pública no hauran de pagar la taxa municipal durant tot el 2021.