Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

USPAC nega que hi hagi més mossos per cobrir l’estiu i acusa Interior de fer “alquímia”

ACN Barcelona – El sindicat policial USPAC ha negat en un comunicat que hi hagi més efectius dels Mossos d’Esquadra per cobrir l’estiu, com ha afirmat el conseller d’Interior, Joan […]

Agències 30/06/2022

ACN Barcelona – El sindicat policial USPAC ha negat en un comunicat que hi hagi més efectius dels Mossos d’Esquadra per cobrir l’estiu, com ha afirmat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en la presentació de la campanya. La formació ha acusat Elena de fer “alquímia” amb mesures com reduir els efectius a les furgonetes de 7 a 6, els operadors de les sales de comandament dels serveis descentralitzats de 16 a 4, com denegar els permisos a l’estiu o com limitar a un màxim d’un 20% les vacances en període estival. Totes aquestes mesures, alerta el sindicat, comporten que la conciliació familiar dels agents sigui “una quimera”.

A banda, USPAC també ha criticat que el Pla de Costa es vulgui reforçar amb nous agents en pràctiques, uns agents que, segons el sindicat, surten de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) el 22 d’agost, quan el dispositiu “finalitza el 3 de setembre”.