Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Units per Avançar obre la porta a reeditar i “eixamplar” els acords amb el PSC en ajuntaments

ACN Barcelona – El Consell Nacional d’Units per Avançar ha obert la porta a reeditar els acords municipals que tenen establerts amb el PSC i, si s’escau, a eixamplar-los. El […]

Agències 18/06/2022

ACN Barcelona – El Consell Nacional d’Units per Avançar ha obert la porta a reeditar els acords municipals que tenen establerts amb el PSC i, si s’escau, a eixamplar-los. El secretari general de la formació, Ramon Espadaler, ha advocat per “donar continuïtat als acords que han donat fruit”. I veu amb bons ulls totes les accions “que no fragmentin espais, sinó que aportin estabilitat i equips de govern capaços de respondre i de solucionar els problemes reals de la ciutadania”. El Consell Nacional del partit també ha constatat aquest dissabte “les dificultats i el fre” que suposen per a Catalunya “la divisió” al Govern en “teme estratègics”.

En ple episodi d’incendis al país, Espadaler ha fet una crida a la responsabilitat i ha advertit que Catalunya té pendent “una reflexió molt profunda” sobre la gestió del territori i dels boscos. El dirigent, que va ser conseller d’Interior, ha traslladat el suport als Bombers de la Generalitat, al conjunt dels Cossos d’Emergències i als pagesos que col·laboren en les tasques d’extinció.