Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Un miler d’infants i joves participen en un videoclip per reivindicar les formacions corals

ACN Barcelona.-Després d’una temporada marcada per la pandèmia i especialment complicada per a les formacions corals, Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música, ha trobat una solució […]

Agències 21/06/2021

ACN Barcelona.-Després d’una temporada marcada per la pandèmia i especialment complicada per a les formacions corals, Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música, ha trobat una solució per mantenir viva la flama de la música entre els cantaires: un miler d’infants i joves han participat en l’enregistrament audiovisual de la cançó ‘Una veu feta del mil’, per celebrar la vida, festejar l’inici de l’estiu i deixar enrere un any difícil marcat per l’absència d’assajos corals. Els enregistraments dels cors integrants del projecte i de les formacions adscrites s’han fet a espais emblemàtics de Barcelona (Ciutat Vella, Sant Martí, Eixample i Sants-Montjuïc), Manlleu, Sabadell i Banyoles. La cançó ha estat un encàrrec al compositor Arnau Tordera.

Tordera també participa com a solista juntament amb les actuacions de Natxo Tarrés, Gemma Humet i Diana Espanyol.Per segon any consecutiu, el Palau ha hagut de cancel·lar el concert de fi de curs, i aquest videoclip ha estat una manera de sortir de les parets de l’edifici de Lluís Domènech i Montaner i portar la música arreu amb assajos i gravacions dels cors als seus districtes, ciutats i pobles. El resultat és aquesta cançó que vol convertir-se en un himne i un cant a la vida i al poder transformador de la música.